‘Vrijstaat’ Music Machine #2 platenzaak van Nederland

Foto: music machine

Platenzaak Music Machine, gevestigd aan de Paardestraat in Sittard, is bij de verkiezing Platenzaak van het Jaar als op één na beste zaak van Nederland geëindigd.

Gedurende de maand november hebben bezoekers massaal een stem uitgebracht op hun favoriete platenzaak. Hierbij hebben ze rekening gehouden met de service, het aanbod, de uitstraling en de prijs/kwaliteit verhouding.

Eigenaar Rino Vincken is er maar wat trots op dat hij samen met zijn medewerkers Jan en Bart de prestatie van vorig jaar nog iets wist te verbeteren. Bij de allereerste door website platendraaier.nl georganiseerde verkiezing in 2014 eindigde Music Machine namelijk als derde.

“We hebben onze klanten op de verkiezing geattendeerd en dat heeft vervolgens enorm veel leuke en hartverwarmende reacties losgemaakt. Kijk maar eens naar een aantal op platendraaier.nl vermelde recensies. Je wordt er soms verlegen van. Hartstikke mooi!”

Een stukje uit een van de recensies op platendraaier.nl:
“Freistaat Music Machine! Dat is een verhaal apart. Ik kom beroepsmatig over de hele wereld, maar deze mensen weten me toch altijd weer te verrassen met de leukste bands die ik niet ken. De kennis van de kerels die hier werken is limitless.”


» lees hier het volledige juryrapport

De uitslag van de verkiezing tot en met vrijdag 11 december:

  1. ???
  2. Music Machine – Sittard
  3. Variaworld – Deventer
  4. Muziekafdeling Vanderveen – Assen
  5. Free Music – Gouda
  6. Evelyn Novacek – Hoogezand
  7. Platenhuis ‘t Oor – Almere
  8. Diggers Recordstore – Tilburg
  9. Concerto – Amsterdam
  10. Sounds – Tilburg

Welke platenzaak zich een jaar lang de beste platenzaak van Nederland mag noemen wordt morgen bekend gemaakt.

Cookieinstellingen