Ladies Night op Internationale Vrouwendag

Foto: Still uit Youtube video

Vier op 8 maart Internationale Vrouwendag tijdens de Ladies Night met the African Mamas en een beauty & lifestyle markt in Schouwburg De Domijnen Sittard-Geleen.

Hoofdmoot van deze Ladies Night vormt het optreden van Leonie Jansen met the African Mamas, die het uitbrengen van de lp Graceland van Paul Simon, 30 jaar geleden, nog eens dunnetjes over doen.

Voorafgaand aan het optreden is er een beauty & lifestyle markt met speciale hapjes en drankjes en erna is er een afterparty met dj MissQQless. Alle ingrediënten zijn compleet om er een gezellige avond uit van te maken met moeders, tantes, nichtjes of vriendinnen. De avond begint om 18:30 uur en zal rond 24:00 uur afgelopen zijn.

Internationale Vrouwendag staat elk jaar op 8 maart in het teken van strijdbaarheid en het gevoel van solidariteit van vrouwen overal ter wereld, meestal aan de hand van een specifiek thema. Dit jaar is dat ‘sisterhood’. Iets waar het optreden van de African Mamas aan appelleert. In het Zuid-Afrika van de jaren 80 waren het juist de vrouwen en hun onderlinge solidariteit die mee van invloed is geweest op het afschaffen van de apartheid. Op de hit lp Graceland van Paul Simon speelden zij niet alleen in muzikaal opzicht een belangrijke rol. Juist door de ban van het ANC te breken, kreeg Paul Simon met Graceland veel internationale aandacht. Het zijn prachtige liederen en met hun samenzang, dans en opvallende kleding staan the African Mamas garant voor een mooie avond.

Voorafgaand aan en in de pauze van deze voorstelling is er een beauty & lifestyle markt met lokale ondernemers die tal van leuke producten showen, demonstreren, laten proeven en/of te koop aanbieden. Deelnemers (onder voorbehoud) zijn: boekhandel Krings, Rousseau Chocolade, Hubbes belevingswinkel, Perfect Little Touch muurstickers, de Wereldwinkel, Van Os Delicatessen, Blij Sieraden, Gloss Nails, de Leukste Taartenshop, Claudia Jewelry, Wellness Sittard/Fitland, Mckaelas thee en koffie, Remie Markus tassen/beurzen, Silverwish kleding, Viva la Vida interieur, Tocada sieraden en schoonheidssalon Nikstar. In de entreeprijs is ook een hapje en drankje inbegrepen.

Na het optreden van de African Mamas is er in de Charles Eijckzaal van Schouwburg De Domijnen een afterparty met dj MissQQless (Manon Jacobs) die de voetjes zeker van de vloer zal krijgen met een mix van 80/90 jaren muziek, latin, R&B en house. Van Melick Partycatering zorgt voor de juiste cocktails. De Ladies Night heeft alle ingrediënten voor een leuke avond.

Kijk voor meer informatie over en kaarten voor dit event op www.dedomijnen.nl/nieuws of op www.uitbalie.nl. Er geldt een speciale aanbieding voor groepen. Vijf kaartjes halen is vier kaartjes betalen.

Cookieinstellingen