Nederpop 15e theaterconcert van De Paek

youtu.be/Qed3rLe2apk

Op zaterdag 14 mei voert harmonie Sint Joseph uit Sittard, alias de Paek, het derde lustrumconcert in de reeks theaterconcerten uit in Stadsschouwburg De Domijnen.

Dit vijftiende theaterconcert op rij heeft als thema Nederpop. De harmonie staat onder leiding van dirigent Björn Bus.

Met Nederpop maakt het orkest een reis door meer dan vijftig jaar popmuziek van eigen bodem: beginnend in de jaren ’60 tot heden. Een muziekreis voor jong en oud, met muziek die je aanzet tot meezingen en bewegen. Variërend van ballades en palingsound tot smartlappen of rock. Muziek van Ramses Shaffy tot André Hazes, van Kayak tot Marco Borsato, van Boudewijn de Groot tot Golden Earring en van The Scene tot Doe Maar.

Het wordt zoals gewoonlijk een avondvullende, circa twee uur durende theatershow met niet alleen hoogtepunten voor het oor, maar óók voor het oog. Een afwisseling van instrumentale nummers uitgevoerd door de Paek en door slagwerkgroep Slasj én daarnaast nummers waarin de harmonie gastartiesten begeleidt die hun sporen in de Nederlandse muziekwereld ruim hebben verdiend. De gastartiesten tijdens het jubileumconcert zijn Nurlaila Karim (41) en Martin van der Starre (45).

Nurlaila Karim schitterde in producties als aangrijpende musicaldiva in bijvoorbeeld The Wizard of Oz en als Fantine in Les Misérables. Martin van der Starre zijn doorbraak bij het grotere publiek als Nederlandstalige zanger kwam met zijn rol als Judas in Jesus Christ Superstar.

Kaarten kunnen worden besteld via e-mail: [email protected]

Meer informatie
» Website
» Facebook 

 

Cookieinstellingen