Project Burgerhart gecontinueerd

AED bij Kuipershof
AED bij Kuipershof
Foto: © Henk van Rens

De Gemeente Sittard-Geleen heeft besloten om het Project Burgerhart te continueren. Daarna moet Burgerhart zichzelf in stand weten te houden.

De Gemeente is met AED Solutions ook voor de komende 3 jaar een overeenkomst aangegaan voor verdere invulling, uitbreiding en borging van het project. Daarmee blijven de vertrouwde contactpersonen het aanspreekpunt.

» meer over Project Burgerhart

In het eerste jaar zal in samenwerking met Gemeente Sittard-Geleen de continuïteit van het burgernetwerk doorgezet worden zoals dit nu al gedaan wordt. Verder wordt er een start gemaakt met het formeren en inrichten van een stichtingsbestuur. Dit met als uiteindelijk doel dat het project vanaf 2019 helemaal selfsupporting is.

Vrijwilligers gezocht

Om een start te maken voor de toekomstige stichting wordt gezocht naar vrijwilligers. Niet alleen voor het bemannen van de kringen, maar ook voor het vormen van het stichtingsbestuur. Hiervoor wordt op korte termijn een informatiebijeenkomst georganiseerd. Geïnteresseerden worden verzocht zich aan te melden bij [email protected]. De datum en plaats van de informatiebijeenkomst worden na ontvangst van de aanmeldingen bekend gemaakt.

Cookieinstellingen