Weekend van de Zoete Verleiding komt er aan

Foto: Centrummanagement Sittard

Om er voor te zorgen dat het de moeders met Moederdag aan niets hoeft te ontbreken organiseert het Sittardse Centrummanagement samen met de Sittardse winkeliers weer een aantal aantrekkelijke acties en activiteiten voor het winkelend publiek.

Zeg eens eerlijk: hoe vaak leg jij je moeder in de watten? Eigenlijk doen we dat toch niet vaak genoeg? Tijdens het Weekend van de Zoete Verleiding is het ‘alles veur de mam‘ in Sittard.

Profiteer van moeder-kind kortingen en zet je mam in het zonnetje tijdens de leukste activiteiten. Neem je moeder op 6 of 7 mei mee naar de binnenstad van Sittard en geniet van een onvergetelijke dag.

Wie maakt de mooiste cupcake voor mam?

Kinderen versieren de lekkerste cupcakes van een bakker uit de binnenstad. Je mag de cupcake gratis mee naar huis nemen en natuurlijk zetten we alle mooie creaties op de foto! De cupcake die op Facebook de meeste likes krijgt, valt in de prijzen. En wát voor een prijs! Een waardebon van maar liefst 200 euro (te besteden in een winkel naar keuze). Een topcadeau voor je moeder, toch?

Feestelijk cadeau

Je wilt dat je moeder helemaal onder de indruk is van het door jou gekochte cadeau. Maar uh… inpakken is niet je sterkste kant. Het Centrummanagement heeft dé oplossing! Ga naar de inpakservice. De daar aanwezige inpakprofessionals toveren je aankoop om in een oogverblindend presentje. Als klap op de vuurpijl krijg je ook nog een leuke goodiebag cadeau. Goede deal, toch?

VIM, wat is dat nou?

Het staat voor: Very Important Mom! Een showmaster verwelkomt jou en je moeder op de Markt. Je mams krijgt in deze special area de treatment die ze verdient!

De ijscofiets

Heb je de bijzondere en elegante ijscofiets van Conecorner al gespot? Tijdens dit feestweekend krijg je een heerlijke, ijskoude creatie aangeboden. Laat je verrassen door een champagne-ijsje of rozenijsje. Wát een smaaksensatie!

Picture this!

Zo’n fijne dag samen, dát wil je natuurlijk vastleggen. Dus show samen jullie mooiste smile in de retro photoboot!

Op onderstaand plattegrondje zie je wat je waar kunt verwachten.

AllesVeurdeMam-A5Folder_V2-plattegrond

Opmerking bij 7. Nicci French: op 6 mei, 15:00-17:00 uur

Cookieinstellingen