LEO Rally met start en finish op Markt Sittard

Foto: Leo Club Sittard-Geleen

Na het enorme succes van de afgelopen twee jaar, organiseert LEO Club Sittard-Geleen op zondag 29 mei 2016 de derde LEO Rally voor het goede doel.

De opbrengst komt dit jaar geheel ten goede aan het Jeugdcultuurfonds Sittard-Geleen. De rally start en finisht op de historische Markt in Sittard.

De LEO Rally is een toertocht met bijzondere sport- en klassieke auto’s met als doel geld in te zamelen voor het goede doel. De eerste auto’s starten zondagmorgen om 10:30 uur op de Markt in Sittard. Na een toertocht door het Limburgse landschap, finishen de eerste auto’s rond 15:30 uur op de eeuwenoude markt.

Bijzondere samenwerking op de Markt

Tussen het starten en finishen van de rally organiseert De Domijnen een feestelijke opening van de Week van de Amateurkunst (WAK) op de Sittardse Markt. Amateurkunstenaars laten het publiek volop genieten van tal van activiteiten op het gebied van dans, muziek, theater en beeldende kunst. Tijdens de finish en de bekendmaking van het opgehaalde bedrag, vertonen amateurkunstenaars een bijzondere dans- en muziek act met een verbinding tot de autosport. Zondag 29 mei is er tevens koopzondag in de binnenstad van Sittard. Dat in combinatie met heerlijk terras weer, opening WAK en de start en finish van de LEO Rally zorgt voor een gezellige dag in Sittard.

Jeugdcultuurfonds

De opbrengst van de rally komt geheel ten goede aan het Jeugdcultuurfonds Sittard-Geleen. Het fonds is er voor kinderen die geen geld hebben om deel te nemen aan bijvoorbeeld muziekles of toneel. Voor €300 kan een kind het hele jaar zijn of haar hobby uitvoeren. Afgelopen jaren heeft LEO Club Sittard-Geleen maar liefst €1690 en €2215 opgehaald voor respectievelijk het Verschuuren Pijporgel en de Stichting Stolpersteine. Ook dit jaar hoopt LEO Club een mooi bedrag op te halen voor het Jeugdcultuurfonds.

LEO Club Sittard-Geleen

LEO Club Sittard-Geleen is een club voor jong volwassenen die zich inzet voor de maatschappij en hun individuele ontwikkeling. Elk jaar organiseert de club acties om geld in te zamelen voor een goed doel op lokaal, regionaal of wereldwijd niveau. Een LEO Club is de jonge variant van de LIONS Club. Meer informatie over de LEO Club Sittard-Geleen en de rally is te vinden op www.leorally.nl.

Cookieinstellingen