LEO Club haalt 2600 euro op voor Jeugdcultuurfonds

LEO Club Sittard-Geleen heeft dit jaar met de rally Percorso di Melpignano maar liefst 2600 euro opgehaald voor het Jeugdcultuurfonds. En dat is een recordbedrag.

De rally werd afgelopen zondag 29 mei voor de derde keer georganiseerd ten bate van het goede doel. Ondanks het druilerige weer was de rally wederom een groots succes met behulp van enthousiaste rallyrijders en dankzij vele financiële en materiële sponsors uit de gemeente.

Ook dit jaar weer voerde de rally door het prachtige landschap van Zuid- en Midden-Limburg. Tijdens de rally werd er zorggedragen voor de nodige rust-, eet- en fotomomenten op de mooiste plekjes. De sfeervolle start- en eindlocatie bij Schtad Zitterd op de historische markt, de lunchlocatie Beach Club Degreez in Panheel en het verloten van prachtige prijzen tijdens de tombola en borrel, maakte de rally compleet. Foto’s van de rally vindt u op de Facebookpagina van LEO Club Sittard-Geleen.

Jeugdcultuurfonds

De opbrengst van de rally komt geheel ten goede aan het Jeugdcultuurfonds Sittard-Geleen. Het fonds is er voor kinderen die geen geld hebben om deel te nemen aan bijvoorbeeld muziek- of toneelles. Met dit bedrag helpt het Jeugdcultuurfonds maar liefst 6 kinderen van onze gemeente een heel jaar lang, zodat zij hun hobby kunnen uitvoeren.

Week van de Amateurkunst

Daarnaast maakte de rally verbinding met de amateurkunst in Sittard-Geleen. Voorafgaand aan de finish op de Sittardse markt, startte de Week van de Amateurkunst. Na de finish, sloegen de amateurkunstenaars en de LEO Club hun handen ineen tijdens een bijzondere slotact op de markt.

LEO Club Sittard-Geleen

LEO Club Sittard-Geleen is een club voor jong volwassenen die zich inzet voor de maatschappij en hun individuele ontwikkeling. Elk jaar organiseert de club acties om geld in te zamelen voor een goed doel op lokaal, regionaal of wereldwijd niveau. Een LEO Club is de jonge variant van de LIONS Club. Meer informatie over LEO Club Sittard-Geleen is te vinden op facebook.com/leoclubsittardgeleen.

Cookieinstellingen