Conflict over autoverkoop mogelijk aanleiding aanrijding fietser

Foto: Ramon Vasconcellos (CC BY-SA 2.0)

De politie heeft een onderzoek ingesteld naar een conflict tussen een automobilist en een fietser in Geleen. Van dat conflict verschenen dinsdag beelden op Facebook.

Dinsdagmiddag reed de automobilist vermoedelijk met opzet de fietser aan op de Rijksweg-Zuid, die daarbij gewond raakte en naar het ziekenhuis is gebracht. Vermoedelijk ging hier een conflict over de verkoop van een auto aan vooraf. Ook is er waarschijnlijk sprake van een steekincident bij deze ruzie.

» Fietser opzettelijk aangereden door automobilist

Het slachtoffer van de aanrijding werd met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. Later bleek ook dat de bestuurder van de auto zich in het ziekenhuis had gemeld met verwondingen. Beide personen zijn door de politie aangehouden en zullen worden verhoord over wat er precies gebeurd is.

Het slachtoffer van de aanrijding (35-jarige man uit Geleen) zit vast op het politiebureau. De bestuurder van de personenauto (39-jarige man uit Geleen) verblijft op dit moment nog in het ziekenhuis.

De politie komt graag in contact met getuigen van het ongeval, of van vermoedelijk het conflict dat eerder heeft plaatsgevonden. Heeft u iets gezien, neem dan contact op met de politie via 09008844 of anoniem via 0800 7000.

Cookieinstellingen