Mediaconferentie tijdens DVERS showcasefestival

Foto: Libor Bednarik

Showcasefestival DVERS vindt dit jaar plaats op zaterdag 1 oktober. Op die avond kan het publiek gratis genieten van hét aanstormend talent dat onze provincie rijk is.

DVERS is hét showcasefestival en dé muzikantendag voor en door de Limburgse popliefhebber, maar ook een evenement waarop professionals uit de muziekwereld van podia, festivals en boekingskantoren op zoek gaan naar bands en acts die passen in de programmering van hun opdrachtgevers.

Voorafgaand aan het showcasefestival, dat ’s avonds plaatsvindt in het centrum van Sittard, is er overdag een Musicians Day en een Bandcamp. Dit jaar komt daar nog een Media Conference bij.

Popmuziek groeit in Limburg, maar wat doen popjournalisten om deze groei bij te houden? Waar moeten ze op letten en hoe kan de popjournalistiek beter worden?

Om op die vragen een antwoord te geven organiseren Festival DVERS en Media Valley de eerste regionale Media Conferentie. Daarin wordt gediscussieerd over de toekomst van de popjournalistiek in Limburg. Tevens is er een workshop voor iedereen die regelmatig bericht over popmuziek.

Deelname aan deze conferentie is gratis, maar aanmelden is verplicht omdat het aantal deelnemers beperkt is. Reserveer voor 20 september via [email protected].

» Facebookpagina Media Conferentie 

Cookieinstellingen