Spellenmiddag in Kasteelpark Born

Foto: Kasteelpark Born

Op zondag 28 augustus wordt het weer een gezellige middag in het Kasteelpark in Born.

Vanaf 13:00 uur staan er op het plein bij de wasberen Oudhollandse spellen die met dieren uit het park te maken hebben. Het zijn leuke spellen die zijn gemaakt door leerlingen van Trevianum Scholengroep in Sittard tijdens de lessen techniek. Tot ongeveer 16:00 uur kun je onder meer appels in de boom gooien, ringen om het stekelvarken werpen en spinnen omhoog laten kruipen. Wie alle spellen heeft gespeeld krijgt bovendien nog een aardigheidje.

Damhertjes en gansjes

Verder valt er natuurlijk volop te genieten van de natuur en de dieren in Kasteelpark Born. Wandel langs de grote kamelen, stoere lynxen, vrolijke wallabies, nieuwsgierige neusberen en bontgekleurde papegaaien. De jonge damherten lopen al met hun moeder mee op de wei en de jonge sneeuwuil krijgt al echte veren.

Midden in het park is een grote speeltuin met airtrampoline. De speeltuin ligt naast het terras, zodat de ouders lekker kunnen genieten van een hapje en een drankje, terwijl de kinderen ravotten op de speeltoestellen of spelen in het zand.

Openingstijden

Kasteelpark Born is dagelijks geopend van 10:00 tot 18:00 uur. De entree bedraagt € 6,00 voor kinderen en € 7,50 voor volwassenen. Gehandicapten en 65+ betalen € 6,00. Aan de kassa zijn voerzakjes en speurtochten te koop.

Meer informatie over Kasteelpark Born vindt u op www.kasteelparkborn.nl.

Cookieinstellingen