Coffee Mundo – The Library – open vanaf 22 augustus

Sinds de oplevering van de nieuwbouw wordt er in Ligne hard gewerkt aan de inrichting van onder andere Zuyd Hogeschool, Museum De Domijnen, het Filmhuis en de bibliotheek.

Ook Coffee Mundo timmerde de laatste maanden hard aan de inrichting en afwerking van de nieuwe Coffee & Brew Bar – The Library – op de hoek van de Wolf en Hertzdahlstraat en het Ligneplein in Sittard.

Coffee Mundo – The Library is vanaf 22 augustus open voor het publiek. Vrijdagavond werd dat feit in besloten kring alvast gevierd. Wethouder Noël Lebens wenste Koen van Beek en Georgette van Geleijnen, die als eerste ondernemers in Ligne besloten een zaak te openen, daarbij heel veel succes toe met hun prachtige nieuwe zaak.

coffee-mundo-pre-opening-ligne-spirit

De komende dagen wordt er bij deze tweede vestiging van Coffee Mundo – er ligt ook een vestiging op de Markt in Sittard – verder gewerkt om alle details helemaal in orde te krijgen en het team te trainen in het gebruik van de twee hagelnieuwe Spirits, de door Kees van der Westen gebouwde espressomachines.

Bij The Library kunt u vanaf 22 augustus – op die dag gaat ook de nieuwe bibliotheek in Ligne open – behalve voor een voortreffelijke kop koffie en een heerlijk stuk gebak ook terecht voor lunchgerechten.

coffee-mundo-pre-opening-ligne

Cookieinstellingen