ABN AMRO kantoor Sittard krijgt nieuwe directeur

Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

Met ingang van 1 september zwaait de 46-jarige Daphne Vroomen-Eggen de scepter over het ABN AMRO kantoor in Sittard.

Zij volgt daarmee Swannet Limpens-Udding op, die dezelfde functie in kantoor Heerlen gaat bekleden. En in Maastricht staat ook al een vrouw aan het roer als kantoordirecteur.

Daphne’s benoeming komt precies 25 jaar nadat de geboren en getogen Sittardse op haar 21e bij de bank begon als directiesecretaresse van de directeur Limburg. Sindsdien heeft zij binnen de bank uiteenlopende functies vervuld, waaronder die van sales consultant en business manager. En dan nu die van kantoordirecteur.

Klanttevredenheid

Binnen ABN AMRO is zij ook verantwoordelijk voor de uitrol van het Net Promotor Score-programma, waarmee de bank de loyaliteit van haar klanten meet om eventuele verbeterpunten in de service van de bank boven water te krijgen. Daphne: “Het contact met klanten blijft voor ABN AMRO ontzettend waardevol. Het is belangrijk om in gesprek te zijn en blijven met onze klanten in Sittard. Daardoor horen we wat er leeft in de stad en wat onze klanten bezighoudt. Dankzij gesprekken met klanten kunnen we bovendien afgewogen adviezen geven, toegespitst op de individuele wensen en behoeften van klanten. In het kantoor in Sittard kunnen onze klanten direct bij één van de medewerkers aankloppen voor advies over betalen, sparen, lenen en verzekeren.”

Workshops online bankieren

Voor elk financieel vraagstuk heeft de bank ervaren adviseurs. “Het zijn experts in hypotheken, pensioenen, vermogen en advies aan medici en vrije beroepers. Klanten kunnen waar en wanneer zij dat wensen met de adviseurs in gesprek. Dit is ons Altijd & Overal concept, waarbij onze klanten precies de manier van contact kiezen die het beste bij hen past. Het contact kan plaatsvinden op het bankkantoor, bij de klant thuis, via de webcam, telefonisch of online. Steeds meer klanten doen hun bankzaken online. Ook mijn medewerkers en ik willen klanten graag helpen wegwijs te worden in het online bankieren, waarvoor wij geregeld workshops organiseren.”

Gevraagd naar haar ambities voor de toekomst volgt een nuchter antwoord: “Laat ik eerst maar eens starten in deze droombaan. Dan zien we wel wat de toekomst verder brengt. Dat ik als ‘ein richtig Zittesj kèndj’ in deze functie zit is iets waar ik alleen maar ‘greutsj’ op kan zijn. Lokale betrokkenheid, het plaatselijke dialect spreken en in de Sittardse markt vertegenwoordigd zijn is een pré in deze functie. Het feit dat ik al 46 jaar in Sittard woon, menige vereniging ken en bij organisaties betrokken ben: het heeft alleen maar in positieve zin meegewogen.”

Cookieinstellingen