Nieuw cursusaanbod Gilde Westelijke Mijnstreek

Foto: CC0 via Pixabay

Gilde Westelijke Mijnstreek laat weten dat de voorbereidingen van het cursusaanbod 2016-2017 nagenoeg zijn afgerond. De nieuwe cursussen starten vanaf oktober.

U kunt bij Gilde WM terecht voor een zeer breed aanbod van cursussen die tegen zeer aantrekkelijke tarieven worden aangeboden. Iedereen is welkom, van jong tot oud.

Moderne talen worden op verschillende niveaus en manieren aangeboden, maar altijd leerzaam en gezellig. Beginnen, opfrissen, doorleren, converseren; het kan allemaal.

Het blok computercursussen is aangevuld met workshops en cursussen over smartphone en tablet (zowel Android als Apple), maar ook bijvoorbeeld met een cursus Windows 10 voor beginners. Ook is er een cursus over het gebruik van social media.

De zeer populaire wandel- en fietstochten zijn meestal snel ‘uitverkocht’. Dit najaar wordt nog 3 keer gewandeld: in september in het Meinweggebied, in oktober in de Eifel en tenslotte in november in de omgeving van Valkenburg en Walem.

Wie zich wil inschrijven voor de populaire schildercursussen doet er goed aan even telefonisch te informeren naar de beschikbaarheid, want deze cursussen zitten nagenoeg vol.

Het kantoor van Gilde WM is vanaf 6 september 2016 elke dinsdag- donderdag- en vrijdagochtend telefonisch bereikbaar van 09:00 tot 12:00 uur via 046-4585032.

Op www.gildewestelijkemijnstreek.nl treft u alle actuele informatie aan. Wie de Facebookpagina van Gilde WM een like geeft maakt kans op een gratis cursus naar keuze, want Gilde WM verloot bij elke 100 likes een gratis cursus onder alle volgers.

Cookieinstellingen