Elise Schreuders wordt Miss Oktoberfeest Sittard 2016

Elise Schreuders Miss Oktoberfeest 2016
Elise Schreuders Miss Oktoberfeest 2016
Foto: Quant

Voor de vijfde achtereenvolgende maal roept magazine Quant (voorheen UIT-magazine) samen met Oktoberfeest Sittard de Miss Oktoberfeest Sittard 2016 uit! Uit de zes aanmeldingen werd Elise Schreuders (31) verkozen tot de opvolgster van Lysanne Cortsjens.

Henk Steuns van Lederhosenland wordt geflankeerd door Miss Oktoberfeest Lysanne Corstjens (links) en haar opvolgster Miss Oktoberfeest 2016 Elise Schreuders.
Henk Steuns van Lederhosenland wordt geflankeerd door Miss Oktoberfeest Lysanne Corstjens (links) en haar opvolgster Miss Oktoberfeest 2016 Elise Schreuders.

Zondagmiddag 25 september werd Elise tijdens de Lederhosenland Trachtenshow op de Markt in Sittard voorgesteld aan het publiek. Samen met regerend Miss Oktoberfeest 2015, Lysanne Corstjens, was zij aanwezig bij dit altijd feestelijke evenement als aftrap richting Oktoberfeest Sittard 2016.

Vrijdagavond 21 oktober wordt Elise in Brauhaus Brand door burgemeester Sjraar Cox gekroond. Samen zullen zij daarna het Oktoberfeest Sittard 2016 openen. Daaraan voorafgaand trekt Elise op de speciaal voor haar versierde wagen mee in de Welling Oktoberfeestparade.

Elise Schreuders over haar uitverkiezing tot Miss Oktoberfeest Sittard 2016: “Vanaf het moment dat het telefoontje kwam dat ik Miss oktoberfeest 2016 zou worden, heb ik alleen maar met een grote lach op mijn gezicht rondgelopen en kriebels in mijn buik gehad. En nu mag eindelijk iedereen het weten! Half augustus besloot ik me op te geven voor de Miss Oktoberfeestverkiezing. Het enthousiasme van familie vrienden, collega’s en iedereen om me heen was geweldig. Zoveel leuke reacties en likes.”

“In mijn dagelijkse leven werk ik full time in zorgcentrum Aldenhof Born. Dit werk doe ik met heel veel liefde en passie. Ik ben 31 jaar oud en geboren in Sittard en getogen in Holtum.”

“Sinds vijf jaar heb ik mijn hartje verloren aan het ‘sjoone Zitterd’. Ik woon op het mooiste plekje van Sittard ‘oppe Begienenhófwal’ en met het Oktoberfeest heb ik ook nog het mooiste uitzicht van de stad.”

“Er zijn dit jaar veel dingen waar ik erg naar uit kijk. Zo hebben de Domstürmer vorig jaar in de tent in Buchten mijn hartje veroverd en BRINGS blijft een van mijn favorieten. Daar naast vind ik het geweldig dat er naast Rimpelpop ook gedacht word aan de mensen met een beperking, met SimmeSaamepop kan iedereen genieten van het Oktoberfeest.”

“Tot slot hoop ik dat het voor iedereen een onvergetelijk feest wordt en als Miss Oktoberfeest 2016 weet ik al dat het een onvergetelijke tijd wordt waar ik nog heel lang aan terug zal denken.”

oktoberfeestmodeshow-2016
Het was weer behoorlijk druk op de Markt tijdens de Lederhosenland Oktoberfeestmodeshow
Miss Oktoberfeest Sittard wordt jaarlijks op initiatief van Quant uitgeroepen samen met Oktoberfeest Sittard. Partners daarbij zijn Lederhosenland Sittard en Wendy’s Bibob. Quant is een uitgave van buro 046.
Cookieinstellingen