Kruising N276/Nolenslaan over drie weken klaar

Foto: Sittard-Geleen

Volgens planning gaat na het weekend van 12 en 13 november de nieuwe ongelijkvloerse kruising N276/Dr. Nolenslaan in Sittard open voor het verkeer.

Bouwer Dura Vermee meldt dat het betonwerk van de ongelijkvloerse kruising af is en dat alle vloeren en wanden zijn gestort. Op dit moment is men bezig met de afrondende werkzaamheden aan en in de tunnelbak en het viaduct.

Het wordt de komende drie weken een hele drukke periode, waarin door veel disciplines nog veel werk moet worden verricht. Zo worden de nieuwe verkeersregelinstallatie en lichtmasten met al het bijbehorende kabelwerk aangelegd, gelijktijdig met de bestratings- en asfalteringswerkzaamheden.

Inloopavond

Op woensdag 9 november 2016 organiseert Dura Vermeer een inloopavond, waarop medewerkers aan de hand van tekeningen en afbeeldingen een toelichting geven op de geplande weekendafsluitingen met de daarbij horende omleidroutes. Tevens wordt de definitieve situatie verduidelijkt zoals die vanaf 14 november 06:00 uur geldt.

De toelichting wordt op een interactieve manier verzorgd, waarbij u de mogelijk heeft om vragen te stellen.

  • Datum: woensdag 9 november, van 18:30 uur tot 20:30 uur.
  • Locatie: Zuyderland zorgcentrum Hoogstaete, Smithlaan 151, 6135 JL Sittard

Rondleiding

Op donderdag 10 november biedt Dura Vermeer iedereen de mogelijkheid deel te nemen aan een rondleiding over het werkterrein. Deze rondleiding start om 17:00 uur vanaf het voetpad in het verlengde van de Frankenlaan ter hoogte van de Tungristraat in de wijk Hoogveld. Dit is dezelfde toegang als tijdens de vorige rondleiding en de Dag van de Bouw. Op het moment van de rondleiding vinden er beperkt werkzaamheden plaats. Het is dan mogelijk om het nagenoeg afgeronde project van dichtbij te kunnen zien.

Wilt u deelnemen aan deze rondleiding? Stuur dan een mail naar [email protected] onder vermelding van ‘aanmelding rondleiding 10 november’ en het aantal personen waarmee u deelneemt aan de rondleiding.

Cookieinstellingen