Maak werk van je toekomst, bezoek de Jongerenmarkt WM

Foto: Jongerenloket

Ben je tussen de 16 en 27 jaar en heb je vragen over opleiding, werk, solliciteren, hulp of zorg? Maak dan werk van je toekomst bezoek de Jongerenmarkt Westelijke Mijnstreek op 3 november 2016.

De Jongerenmarkt wordt van 15:00 tot 19:00 uur gehouden in het oude schoolgebouw aan de Engelenkampstraat 23 in Sittard.

Diploma’s, werk, inkomen en/of een dagbesteding zijn vaak nodig om zelfstandig te kunnen zijn. Daar kun je soms wel wat hulp bij gebruiken. Tijdens de Jongerenmarkt  zijn  scholen, werkgevers, zorgaanbieders  en de gemeente aanwezig om informatie te geven en jouw vragen te beantwoorden over opleidingen, werken, solliciteren of bepaalde zorg die je nodig hebt. Ook kun je kijken of er mogelijk interessante vacatures zijn.

Workshops en demonstraties

Verder kun je meedoen aan leuke en leerzame workshops. Bijvoorbeeld een workshop Sollicitatietips of een workshop Hoe voorkom ik schulden. Of wat dacht je van een leuke demonstratie t-shirts drukken of amuses maken?  Of het verhaal van een DJ. Een droom van velen, maar wat komt er allemaal bij kijken om die droom te verwezenlijken. Kortom een interessant en gevarieerd programma met voor ieder wat wils.  Hopelijk tot 3 november!

Regionaal Jongerenloket Westelijke Mijnstreek

De Jongerenmarkt wordt georganiseerd door het Regionaal Jongerenloket Westelijke Mijnstreek. Het Jongerenloket staat klaar voor kwetsbare jongeren  uit Sittard-Geleen, Beek, Stein of Schinnen en bieden hulp in de  zoektocht naar opleiding, werk, inkomen, participatie en/of zorg.

» Jongerenloket

postera3_klein-jongerenmarkt-wm

Cookieinstellingen