Oktoberfeest Rimpelpop: ook de artiesten genieten ervan

Waar maak je het als artiest, die als openingsact het spits van een feestelijke middag mag afbijten mee, dat het publiek vanaf de allereerste minuut van het allereerste nummer uit volle borst en vol overgave meezingt, meesjoenkelt, meedanst en meegeniet?

Frans Theunisz weet het na vandaag: tijdens Rimpelpop op het Oktoberfeest in Sittard-Geleen. Na twee minuten had hij al kippenvel, want de klik met het 2500-koppige publiek was er direct. Het publiek had er dan ook ongelofelijk veel zin in vandaag. Om van de beste plaatsen verzekerd te zijn stonden er ruim voor opening van het paviljoen al honderden Rimpelpopgangers voor de ingang te wachten.

Frans Theunisz: al na 2 minuten kippenvel
Frans Theunisz: … kippenvel …

De feestelijke maandagmiddag van het Oktoberfeest werd geopend door Miss Oktoberfeest Elise Schreuders en wethouder Noël Lebens van cultuur en werd zoals gewoonlijk weer gepresenteerd door Nicole en Ingrid. Behalve Frans Theunisz werkten ook Beppie Kraft, Erwin, die Spatzl, Ruud Appelhof en Tirol Sound mee aan een van de leukste onderdelen van het Oktoberfeest. En allemaal genoten ze van de sfeer en het publiek.

Vanavond zijn de feesttenten weer het toneel van diverse grote optredens. Het buffet inclusief live-muziek van Münchner Zwietracht in Brauhaus Brand is vanavond uitverkocht, en ook voor het Brand Weizenpaviljoen, met Die Schürzenjäger, Funky Marys en Super Star DJ Ötzi zijn geen kaarten meer te krijgen. Er zijn enkel nog dagkaarten te koop voor het Boels Rentalpaviljoen, waar vanavond de Rosa (Oktoberfest) Montag met o.a. DJ Timmie Tirol en Wir Sind Spitze! wordt gevierd.

 

Dossier: Oktoberfeest
Cookieinstellingen