Kolderieke tocht met de Meiden van Sittard op zoek naar Toon Hermans

Foto: Meiden van Sittard

Een dagje winkelen inclusief vermaak voor de hele familie? Loop de gratis Kolderieke tocht van de Meiden van Sittard en ga op zoek naar Toon Hermans op zaterdag 19 november.

De tocht voert je langs alle speciaalzaken van de Meiden van Sittard. Voor of in elke zaak van een Sittardse Meid beeldt een levende etalagepop een gedicht of liedje van Toon Hermans uit. De deelnemers moeten de titel van het lied of het gedicht raden. Verzamel tevens alle 17 letters die je van de etalagepoppen krijgt en vorm de juiste zin. Je maakt dan kans op leuke prijzen: ‘Koldertuute’ speciaal voor volwassenen en ‘kloddertuute’ voor kinderen. Of win een gratis bezoek met je klas aan de belevingsexpo Toon Thuis.

En wie een aankoop doet in een van de zaken van de Meiden van Sittard maakt bovendien kans op een prijs! Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is het inleveren van een kassabon van een van de Meidenspeciaalzaken, gedateerd op 19 november 2016.

De Kolderieke tocht start bij de belevingsexpo Toon Thuis in het voormalige V&D pand op de markt van Sittard. Starten kan tussen 13:00 en 17:00 uur.

De tocht is een initiatief van de Meiden van Sittard in samenwerking met Toon Thuis. Kijk voor meer informatie op de Facebookpagina van de Meiden van Sittard.

Cookieinstellingen