Besluitenlijst week 46 22-11-2016

Gemeentehuis
Gemeentehuis
Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

Besluitenlijst van het College van Burgemeesters en Wethouders. Hieronder vindt u een overzicht van alle onderwerpen waarover het College van Burgemeester en Wethouders van Sittard-Geleen in week 46 een besluit heeft genomen.

Aan deze publicatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Stukken met betrekking tot genoemde besluiten zijn niet altijd beschikbaar in verband met eventuele aanpassingen. Bovendien kunnen zij pas worden verstrekt als zij de geadresseerde hebben bereikt. Ook kan het voorkomen dat antwoorden op vragen van raadsleden (art. 37 reglement van orde) pas beschikbaar worden gesteld als de antwoorden de vragenstellers hebben bereikt

Besluitenlijst Week 46 22-11-2016

Brief aan het Jeugdcultuurfonds Limburg en voortgang Talentontwikkeling 2016
Het college besluit:

  1. In te stemmen met de brief aan het Jeugdcultuurfonds om het gebruik van de regeling te intensiveren en op deze wijze de jeugd maximaal te faciliteren om kennis te maken met cultuur en hun talenten.
  2. In te stemmen met het vormen van een bestemmingsreserve waarmee de restant middelen Talentontwikkeling 2016 ingezet worden voor het programma 2017-2018.

Informatie: Jan Miltenburg
Telefoon: 046-4777602
E-mail: [email protected]
Portefeuillehouder: wethouder Noël Lebens

Voorgenomen besluit tot ontvlechting en overheveling van het taakveld Inkoop en de desbetreffende medewerkers naar de afdeling Inkoop van de Gemeenschappelijk Regeling Shared Service Center Zuid-Limburg
Het college besluit:

  1. Bij wijze van voorgenomen besluit te bepalen dat:
    1. tot overheveling wordt overgegaan van het taakveld Inkoop uit de gemeentelijke organisatie naar de afdeling Inkoop van de Gemeenschappelijke Regeling Shared Service Center Zuid-Limburg;
    2. ontvlechting plaatsvindt van de desbetreffende taken en processen uit de organisatie;
    3. de medewerkers van de unit Inkoop van het team Facilitaire Services mee overgaan en in dienst treden van het Shared Service Center Zuid-Limburg.
  2. Dit voorgenomen besluit ter advisering voor te leggen aan de Ondernemingsraad en tot definitieve besluitvorming over te gaan nadat de Ondernemingsraad op de adviesaanvraag heeft gereageerd.

Informatie: Jos Belt
Telefoon: 046-4777093
E-mail: [email protected]
Portefeuillehouder: wethouder Pieter Meekels

Vragen ex artikel 37 RVO inzake loslopende honden in natuurgebied de Kollenberg
Het college besluit:

  1. Akkoord te gaan met de antwoordbrief.
  2. Kopie van de antwoordbrief in handen te stellen van de Griffie, ter vermelding op het Gemeenteblad Ingekomen Stukken.

Informatie: Math Poeth
Telefoon: 046-4778684
E-mail: [email protected]
Portefeuillehouder: wethouder
Leon Geilen

Bestuursakkoord regio Westelijke Mijnstreek ‘verbeteren afvalpreventie en –scheiding van huishoudelijk afval’
Het college besluit in te stemmen met de inhoud van het bestuursakkoord ‘verbeteren afvalpreventie en –scheiding van huishoudelijk afval’ en het aangaan hiervan.
Informatie: Jan Raets
Telefoon: 046-4778721
E-mail: [email protected]
Portefeuillehouder: wethouder Leon Geilen

Cookieinstellingen