Actie L1 Samen voor de Voedselbank vandaag gestart

Veel giften voor de Voedselbank
Veel giften voor de Voedselbank
Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

Vandaag trapten gouverneur Theo Bovens en L1-directeur Rob Stevens in Venlo samen de actie L1 Samen voor de Voedselbank af. De grote inzamelingsactie voor de Voedselbanken in Limburg loopt tot en met donderdag 15 december.

Meer dan 45 diverse partijen hebben zich aangemeld met een actie om houdbare voedselpakketten in te zamelen. Kijk voor een overzicht van de lopende acties op www.L1.nl. u kunt er zelf ook een actie aanmelden.

De actie wordt aangejaagd met de hulp van een groot aantal partners op het gebied van reclame, logistiek en andere zaken. Vestigingen van Albert Heijn in Sittard, Geleen en Grevenbicht en die van Jan Linders in Sittard en Geleen werken dit jaar mee als inzamelpunt waar mensen lang houdbaar voedsel kunnen inleveren. Op het boodschappenlijstje staan pasta, rijst, blikgroente, blikken vlees, houdbare zuivel in pakken, koffie/thee, aardappelpuree (pak), houdbaar broodbeleg, bakolie/olijfolie en vruchtensap in pak.

Op L1 TV, L1 Radio en internet staan alle kanalen van L1 elf dagen lang in het teken van de Voedselbank. Op donderdag 15 december wordt live de balans opgemaakt van de ingezamelde producten op L1 Radio, en L1 TV in een speciale slotuitzending vanaf 18:00 uur.

» meer informatie over de actie

Cookieinstellingen