Gilde Westelijke Mijnstreek zoekt vrijwilligers

Foto: Gilde WM

Stichting Gilde Westelijke Mijnstreek (WM) is een vrijwilligersorganisatie, aangesloten bij Gilde Nederland.

Gilde WM kun je zien als een door 50-plussers op vrijwillige basis gerund bemiddelingsbureau, dat aan iedereen boven de 50 jaar de mogelijkheid biedt om verworven kennis, kunde en ervaring belangeloos over te dragen aan en te delen met eenieder die daarin is geïnteresseerd: jong en oud, (senioren-)organisaties, instellingen, scholen etcetera.

“Daarmee leveren deze onbezoldigde vrijwilligers een bijdrage aan de kwaliteit van de lokale woon-, leef-, werk- en leeromgeving en aan het welzijn van de burgers door middel van bewustwording, kennisoverdracht en verbetering van vaardigheden”, aldus Gilde WM.

Gilde WM kan altijd vrijwilligers gebruiken die het leuk vinden om hun kennis, kunde en ervaring te delen met belangstellenden en roept belangstellenden daarom op om contact op te nemen. Iedereen die een bijzondere hobby heeft of een interessant specialisme en de kennis en ervaring daarmee graag deelt met anderen kan cursusleider worden. En voor wie meer bestuurlijk is georiënteerd: er is momenteel een vacature voor een bestuurslid in de functie van coördinator talen. “Wat krijg je ervoor terug? Aandacht, erkenning en waardering met een glimlach.”

» meer informatie

Kantoor geopend op dinsdag, donderdag en vrijdagochtend van 09:00 tot 12:00 uur.
Bezoekadres: Odasingel 659, 6131 GS Sittard
Correspondentieadres: Postbus 897, 6130 AW Sittard
Telefoon: 046 4585032
E-mail: [email protected]

Cookieinstellingen