Seniorenzitting Marotte i.s.m. De Zonnebloem in De Domijnen

archieffoto
archieffoto
Foto: Ton Dirkx

De jaarlijkse Seniorenzitting van stadscarnavalsvereniging De Marotte Zitterd vindt dit jaar plaats op woensdag 8 februari in schouwburg De Domijnen.

Het is de achtste keer in successie dat deze feestelijke carnavalszitting door de Marotte in samenwerking met de Zonnebloem wordt georganiseerd en ook dit jaar is het gelukt om een goed gevuld en aansprekend programma samen te stellen voor deze immens populaire middagzitting.

Vanaf 13:30 uur openen de deuren van Stadschouwburg De Domijnen, waar Vorst Frits I en stadsprins Bart II weer persoonlijk iedereen van harte welkom heten. Vervolgens start om 14:00 uur het daadwerkelijke programma. Dat staat garant voor een succesvolle middag met veel plezier, dans en muziek met een keur aan lokale en Limburgse artiesten.

Bart & Lejao brengen de Marotteschlager ‘Wae oh Wae’ en ook de Kènjerkapel is weer van de partij. Wiel Vinken staat garant voor een succesvolle buut. Jack Vinders zorgt voor een vrolijke noot. De middag wordt afgesloten door niemand minder dan Beppie Kraft. De zitting wordt ook dit jaar weer gepresenteerd door Wim Clerx en Maurice Gorissen. En vanzelfsprekend is de Marottekapel ook weer present om de middag te voorzien van traditionele Zittesje (sjoenkel-)muziek en de verdere muzikale omlijsting.

Toegangskaarten kosten € 13,50 inclusief een consumptie, nonnevot en garderobe. Kaarten zijn te koop via schouwburg de Domijnen (www.dedomijnen.nl) en in de Marottewinkel (Van Neer Eyckeler Mode).

Cookieinstellingen