Laco organiseert conferentie over toekomst Glanerbrook

Foto: Wielerbaan Geleen - Sporteve-foto.nl

Moet Glanerbrook blijven? En zo ja, hoe moet de toekomst van deze faciliteit er dan uitzien? Deze vragen staan centraal tijdens de conferentie die exploitant Laco Glanerbrook op maandag 6 maart om 18:00 uur houdt bij Laco Glanerbrook.

Burgers en gebruikers die hierover willen meepraten zijn door Laco Glanerbrook van harte uitgenodigd om eraan deel te nemen.

Sport en recreatiecentrum Glanerbrook is eigendom van de gemeente. De exploitatie wordt al gedurende 17 jaar verzorgd door Laco op basis van een overeenkomst met de gemeente. De gemeente levert een jaarlijkse bijdrage aan de exploitatie. Inmiddels komt de einddatum van deze overeenkomst in zicht.
Dat, samen met het feit dat de gemeente haar visie op sport in de gemeente heeft kenbaar gemaakt, maakt het nodig om na te denken over de toekomst van Glanerbrook.

Toekomstscenario’s

Laco wil graag van de inwoners van de gemeente en gebruikers horen, hoe zij de toekomst van Sportcentrum Glanerbrook in Sittard-Geleen zien. Daarom houdt zij op maandag 6 maart 2017 een interactieve conferentie. Tijdens deze bijeenkomst gaat Laco met de deelnemers in gesprek over diverse thema’s rondom Glanerbrook. Met de input uit de conferentie worden vervolgens de diverse toekomstscenario’s voor Glanerbrook verder uitgewerkt. Deze scenario’s worden in een vervolgbijeenkomst voorgelegd aan de gemeenteraad die uiteindelijk een besluit moet nemen over de toekomst van het sport- en recreatiecentrum aan de Kummenaedstraat in Geleen.

Meepraten?

Wilt u meepraten en uw stem kenbaar maken over de toekomst Glanerbrook? U bent van harte welkom op maandag 6 maart 2017 bij Laco Glanerbrook. Voorafgaand aan de bijeenkomst verzorgt Laco vanaf 17.30 uur een korte rondleiding, de werkconferentie begint om 18:00 uur. Meldt u aan voor 3 maart 2017 via:
Facebook: www.facebook.com/lacoglanerbrook
Website: www.laco.eu/geleen/
Per mail: [email protected]
Bezoek: aanmelden kan ook bij de receptie en het sportcafé
Wie namens een vereniging de conferentie bijwoont wordt verzocht dat bij aanmelding te vermelden.

Cookieinstellingen