Barberistas Sittard maandag open

In de Wolf en Hertzdahlstraat wordt op dit moment keihard gewerkt om de tweede vestiging van Barberistas in Sittard-Geleen maandag 13 maart te kunnen openen.

Wie er vrijdagavond binnenstapte zal zich achter de oren hebben gekrabd en met gefronste wenkbrauwen hebben gedacht: “Dat gaat ze nooit lukken”. In één oogopslag zag je zoveel dingen die nog moeten gebeuren dat maandag 20 maart een realistischere openingsdatum lijkt.

“Nee hoor, het gaat lukken, maandagochtend om 11:00 uur gaan we écht open,” bezweert Robin Frissen.

Bij Barberistas kunnen zowel mannen als vrouwen terecht voor haarverzorging. Mannen kunnen er verder terecht voor een scheerbeurt. Ook maken ze bij Barberistas te gekken pompadours.

Eeuwenlang wachten tot je aan de beurt bent bij de kapper in een inspiratieloze, tl-verlichte ruimte is met de komst van Barberistas voorgoed verleden tijd. Barberistas is een gloednieuw concept dat tegelijkertijd een kapsalon, coffeecorner en lunchroom is.

Bij Barberistas is wachten op je beurt allesbehalve vervelend. Hier spreek je gezellig af met vrienden, drink je een lekker kopje koffie en laat je je haar stylen. Allemaal tegelijkertijd! Je zou het wachten op je beurt bijna vergeten. Het is de bedoeling dat Barberistas binnen de kortste keren de verlenging van de huiskamers van vele Nederlanders wordt. De sfeer? Huiselijk, cozy en een tikje retro.

De openingstijden van Barberistas in Sittard:

maandag   11:00-18:00 uur
dinsdag   09:00-18:00 uur
woensdag  09:00-18:00 uur
donderdag 09:00-20:00 uur
vrijdag   09:00-18:00 uur
zaterdag  09:00-16:00 uur

Barberistas, Wolf en Hertzdahlstraat 33, Sittard
Telefoon: 0640286305
Facebook
Website

Cookieinstellingen