Tunnelstraat komend weekend dicht tusen Lupinestraat en Akkerstraat

Aanleg Het Groene Net in Sittard-Geleen
Aanleg Het Groene Net in Sittard-Geleen
Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

Sinds 20 februari worden er in de Tunnelstraat graafwerkzaamheden verricht ten behoeve van de aanleg van de stadsverwarming van Het Groene Net.

De straat is dan gedurende een periode van 5 weken deels over één rijbaan berijdbaar.

In het weekend van vrijdag 17 maart vanaf 20:00 uur tot zondag 19 maart 23:00 uur is de Tunnelstraat vanaf de Akkerstraat tot aan de Lupinestraat echter volledig afgesloten.

Voor omwonenden, bezoekers, doorgaand verkeer en het openbaar vervoer betekenen de werkzaamheden zware hinder.

Omleidingen/advies

Fietsers en voetgangers worden omgeleid via omleidingsborden conform bijgevoegd verkeersplan. Voetgangers worden met borden verzocht om over te steken. Fietsers kunnen de werkzaamheden vermijden via de Akkerstraat en de Lupinestraat. Het is tijdens deze 5 weken, voor uw veiligheid, absoluut noodzakelijk om gebruik te maken van de omleidingsroutes. Tijdens het weekend van 17 maart, als de Tunnelstraat volledig afgesloten is  voor alle verkeer vanaf de Akkerstraat tot aan de Lupinestraat, geldt een andere omleidingsroute.

De inritten van de woningen gelegen aan de Tunnelstraat zijn in deze periode helaas niet te bereiken. Afvalbakken worden in overleg met de aannemer geleegd. Gemotoriseerd verkeer wordt in goede banen geleid door tijdelijke verkeerslichten. Voor dit doel worden de vaste verkeerslichten tijdelijk uitgezet. Ook op de Parallelweg worden, in verband met de veiligheid en de tijdelijke verkeerslichten, de váste verkeerslichten tijdelijk uitgezet. Om deze reden wordt de Parallelweg aan beide zijden afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. Hulpdiensten kunnen indien nodig, tijdens de werkzaamheden de woningen bereiken.

Wegbeheerder/uitvoerder

Als u vragen heeft kunt u op woensdagmiddag tussen 13:00 uur en 15:00 uur terecht in onze keet op de Geallieerdenstraat. U kunt ook tijdens kantooruren bellen naar telefoonnummer 06-30966148.

Contact/meer info/info en vragen

Als u vragen heeft kunt u op woensdagmiddag tussen 13:00 uur en 15:00 uur terecht in de directiekeet op de Geallieerdenstraat. U kunt ook tijdens kantooruren bellen naar telefoonnummer 06-30966148.

Kijk voor meer informatie over Het Groene Net verwijzen op www.hetgroenenet.nl.

Downloads

Cookieinstellingen