Volgende maand start kaartverkoop Oktoberfeest

Foto: HH

Op vrijdag 21 april – 2 dagen voor de Tag des deutschen Bieres – start weer de kaartverkoop van het grootste najaarsfeest van het Zuiden.

De gemeente op die dag ook het programma bekend voor het dertiende Oktoberfeest dat dit jaar plaats vindt van vrijdag 13 oktober tot en met woensdag 18 oktober – zoals gewoonlijk tijdens de herfstvakantie.

Op het moment dat de kaartverkoop start zijn dan ook weer een beperkt aantal aantrekkelijk geprijsde passe-partouts voor vroege vogels te koop. Vorig jaar waren die kaarten binnen tien minuten uitverkocht, dus het is zaak om er als de kippen bij te zijn…

Voor kaarten kunt u zo lang de voorraad strekt terecht bij de vertrouwde lokale adressen: Lederhosenland aan de Rijksweg Noord in Sittard, Music Machine op de Paardestraat, Augustus van Neer op de hoek van de Markt en de Limbrichterstraat, VVV Limburgwinkel op de hoek van de Rosmolenstraat en de Plakstraat, Uitbalie De Domijnen op de Monseigneur Claessensstraat en Primera op de Helstraat en in alle Primera-winkels door heel Nederland. Online bestellen kan via www.oktoberfeestsittard.nl.

Dossier: Oktoberfeest
Cookieinstellingen