Kindervrijmarkt en sjachermarkt in Putstraat in Sittard

Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

Op Koningsdag, donderdag 27 april houdt de Sittardse buurt PPP in samenwerking met het Oranjecomité in de Putstraat tussen Markt en Plakstraat weer een kindervrijmarkt.

Deelname is gratis en de jeugd – deelname is mogelijk tot en met 17 jaar – mag speelgoed, spelletjes, kleding, sportartikelen, boeken en CD’s aan de man brengen. Zo wordt de Putstraat één grote openlucht-kringloopwinkel.

De kindervrijmarkt duurt van 10:00 tot 17:00 uur. Deelnemers kunnen zich vanaf 09:00 uur melden bij de organisatoren bij het pand Putstraat 5.

Let op: onverkochte spullen mogen niet worden achtergelaten en moeten weer worden meegenomen naar huis. De organisatie raadt aan iets mee te nemen om op de grond te leggen, wat eten en drinken, een krukje en natuurlijk een geldkistje. Als er veel deelnemers zij dan wordt de vrijmarkt uitgebreid naar Paardestraat en Markt. De kindervrijmarkt wordt opgeluisterd door rondtrekkende muzikanten.

Vaders en moeders is mogen vanaf huisnummer 25 hun eigen handel drijven op de Sjachermarkt. Volwassen deelnemers kunnen zich pas om 10:00 uur melden. Ook voor hen is deelname.

Cookieinstellingen