Nog enkele plekken vrij voor vijfde Star Wars Weekend

25 jun , 16:00 Nieuws
star wars weekend pinthos 3
Het aantal aanmeldingen voor het vijfde Star Wars Weekend, dat op zaterdag 6 en zondag 7 juli wordt gehouden, heeft bijna het maximale aantal bereikt.
Met andere woorden: er zijn nog maar een paar plekken vrij, dus als je dit bijzondere weekend temidden van bekende Star Wars personages niet wil missen moet je je snel aanmelden!
De organisatie van dit weekend voor de echte Star Wars fans, dat wordt gehouden bij Plinthos aan Daniken bij Geleen, is in handen van Greutsj.
De deelnemers aan het Star Wars Weekend ontmoeten op 6 en 7 juli Finn, Boba Fett, Chewbacca, het Dutch Garrison, het Belgian Garrison en het German Garrison. Het weekend is georganiseerd voor kinderen vanaf 7 jaar en zit vol beweegactiviteiten (zoals lightsaber gevechten, lasergamen in het bos), een stille space disco en workshops over thema's als goed en kwaad, pesten, kinderyoga en sterrenkunde. Mad Science is aanwezig om deelnemers te verwonderen. 's Avonds verzamelen de jonge Jedi's zich rondom het kampvuur om samen naar de sterren te kijken voordat ze overnachten in het gebouw van Plinthos.