Open Dag OCI-Lions

Foto: © Ron Philips - Sporteve-foto.nl

De trainingen en voorbereidingswedstrijden voor het nieuwe seizoen zijn inmiddels weer begonnen en binnenkort starten al de eerste wedstrijden van de Europacup en van de BeNe-League.

Daarom organiseert OCI-Lions op zondag 31 augustus van 13:00 tot 18:00 uur een open dag annex kick-off van het nieuwe handbalseizoen in Fitland XL in Sittard. 
Met een nieuwe trainster en enkele nieuwe spelers wil OCI-Lions weer een rol van betekenis spelen. Het naar de eredivisie gepromoveerde OCI-Lions 2 speelt op 14 september de eerste thuiswedstrijd tegen Aristos DSS. Er zijn binnenkort dus weer volop mogelijkheden om te genieten van mooie handbalwedstrijden.
Aan jong en oud is gedacht, zo is er de mogelijkheid om met de spelers en Goldy op de foto te gaan, uiteraard worden door de spelers handtekeningen uitgedeeld, zijn er spelvormen voor kinderen en wordt door het G-handbal team een demonstratiewedstrijd gespeeld. 
Tevens zullen leden van de Businessclub, sponsors en ouders een wedstrijd spelen tegen OCI-Lions spelers! U kunt zich hiervoor aanmelden bij Anita Soons: [email protected]. Tussen 16:00 uur en 18:00 uur kan er bij I-vy Climbing door de jeugd geklommen worden en staat de bowlingbaan van Fitland XL ter beschikking. Kortom, een gezellige middag handbal- en spelplezier om samen het nieuwe seizoen in te luiden.
Programma
13:00 – 13:45 uur Handtekeningen van en op de foto met de spelers en Goldy en interviews.
13:45 – 14:00 uur Een warming up met alle kinderen en spelers van OCI-Lions.
14:00 – 15:00 uur Spelvormen voor de kinderen
14:00 – 15:00 uur Wedstrijd met leden Businessclub, sponsors, ouders en OCI-Lions spelers.
15:00 – 15:15 uur Demonstratie G-handbal.
15:15 – 15:45 uur Persconferentie door de kinderen (vooraf aanmelden via Facebook!).
16:00 – 18:00 uur Bowlen of klimmen op de klimmuur bij I-vy Climbing.
Rond de klok van 18:00 uur wordt de open dag afgesloten.
Aanmelden voor deze open dag is niet nodig, iedereen is welkom.
Foto: © Ron Philips – www.sporteve-foto.nl
Cookieinstellingen