Eaters wint weer twee oefenpartijen

Foto:

Zowel zaterdagavond als zondagavond won LACO-Eaters Limburg een oefenwedstrijd in de aanloop naar het nieuwe seizoen. Op 11 oktober start het team van Wil Zwarthoed in Heerenveen tegen UNIS Flyers.

Zaterdagavond werd in Deurne in een keiharde wedstrijd met 6-9 aan het langst eind getrokken, zondagavond stond in Geleen een treffen met HIJS HOKIJ uit Den Haag op het programma.
Het Haagse team speelt een divisie lager, maar is – nu HIJS The Hague niet meer in de eredivisie uitkomt – aangevuld met enkele spelers die afgelopen seizoen nog in de top van de eredivisie meedraaiden.
Ook dit treffen werd een tamelijk fysiek gebeuren en ook hier was LACO-Eaters Limburg uiteindelijk de bovenliggende partij.
Eaters kwam in de eerste periode snel op een 2-0 voorsprong door scores van Jord Smit en Akim Ramoul, maar HOKIJ kwam nog voor de rust terug op 2-1. Aan het begin van de tweede periode kwam Den Haag gelijk, maar Jord Smit bracht met zijn tweede doelpunt de ruststand van 3-2 op het bord. In de laatste periode liep LACO-Eaters door scores van Pippo Limnel Finocchiaro, Mario Mjelleli en Lars van Sloun uit naar een verdiende 7-3 overwinning.
Foto: © Jan Hofstede
Cookieinstellingen