Tweede winstpartij voor LACO Eaters Limburg

Foto:

Na de eerste overwinning in de bekercompetitie zaterdagavond in Herentals te hebben behaald was zondag de gelegenheid om de trouwe Eatersaanhang op de eerste thuisoverwinning te trakteren.

Op bezoek kwam Dolphin Kemphanen uit Eindhoven, met in de gelederen onder andere Jeffrey van Iersel, de verdediger die vele jaren voor Eaters op het ijs stond.
De eerste periode werd afgesloten met een 2-1 voorsprong. Voor LACO Eaters werden doelpunten genoteerd van Lars van Sloun (05:23) en Pippo Limnell Finocchiaro (15:25, pp). Eindhoven kwam op 1-1 door Van Lijden (13:58, pp).
In de tweede periode kwam Kemphanen door Van Lijden’s tweede doelpunt op gelijke hoogte (29:22). Mario Mjelleli (34:08) en Akim Ramoul (34:28) bepaalden de ruststand op 4-2 in Eaters’ voordeel. 
Van Hulten verkleinde de voorsprong van Eaters weer naar 1 doelpunt (44:43, pp). Eaters maakte het zichzelf moeilijk, maar Adam Hartley scoorde het verlossende vijfde doelpunt voor Eaters (58:34) en stelde daarmee de overwinning zeker: 5-3.
De eerstvolgende thuiswedstrijd vindt plaats op zondag 26 oktober om 19:00 uur. Dan is Unis Flyers de tegenstander. Twee dagen eerder speelt Eaters de uitwedstrijd tegen Tilburg Trappers.
Cookieinstellingen