OCI-Lions wint van Sasja Antwerpen

OCI-Lions speelde zaterdagavond in de Fitland XL Topsporthal de elfde wedstrijd in de BeNeLeague-competitie tegen de nummer 4, Sasja Antwerpen.

Bij winst zou de tweede plaats op de ranglijst worden geconsolideerd en zou tevens plaatsing voor de Final4 heel erg dichtbij komen. Sasja is bezig aan een goede serie wedstrijden en wilde die reeks graag tegen OCI-Lions een vervolg geven.
Aan het begin van de wedstrijd liep OCI-Lions uit naar een 4-1 voorsprong. Sasja raakte daarop wat beter in het spel en kwam terug tot 9-9, waarna tot 12-11 de score min of meer gelijk opging. Lions wist vanaf dat moment de voorsprong uit te bouwen naar een 17-13 ruststand.
Aan het begin van de tweede helft ging Lions met een aantal aanvallen de mist in, maar Sasja wist daar niet van te profiteren. OCI-Lions kon de voorsprong verder uitbouwen naar een 31-24 eindstand.
Doordat streekgenoot Targos Bevo uit Panningen in een spannende wedstrijd United Tongeren wist te verslaan (28-24) stijgt OCI-Lions na de winst op Sasja naar een met Tongeren gedeelde eerste plek op de ranglijst. 
Klik op de foto boven dit bericht om meer foto’s te bekijken.
Foto’s: © Sporteve-Foto.nl
Cookieinstellingen