OCI-Lions wint ook derde wedstrijd play-offs

OCI-Lions speelde zaterdagavond de derde wedstrijd in de play-offs om het landskampioenschap. Tegenstander was E&O uit Emmen.

E&O opende de score en kon OCI-Lions het eerste kwartier nog bijbenen. Bij de stand 8-7 kregen de gasten een tijdstraf, waarna Lions snel uitliep. Bij rust was de stand 18-10.

In de tweede helft bouwde Lions de stand met vaak fraaie doelpunten gestaag uit naar een 39-26 eindstand. Joao Ramos werd uitgeroepen tot Man of the Match.

Na de wedstrijd werd het team van coach Monique Tijsterman gehuldigd door het gemeentebestuur voor het behaalde kampioenschap in de BeNeLeague.

Op zondag 8 maart speelt OCI-Lions om 15:00 uur de volgende wedstrijd in de play-offs tegen Fiqas Aalsmeer. Daaraan voorafgaand speelt OCI-Lions 2 tegen Hercules.