Fortuna Sittard doet aangifte tegen ‘interim-directeur’

Foto: Marco Cammel

Marco Cammel uit Den Bosch doet zich op zijn LinkedIn-pagina voor als interim-direkteur van Fortuna Sittard.

Volgens Fortuna Sittard-directeur Martin Masset vertelt Cammel onzin en berokkent hij de club imago-schade, zo meldt Omroep Brabant.

Cammel is geen onbekende bij de club. Hij zou bij Fortuna Sittard hebben verteld dat hij sponsoren voor de club kon aandragen. Daar bleek uiteindelijk niets van terecht te komen.

In een persbericht laat Fortuna Sittard dinsdagmiddag het volgende weten:

Voorzitter Martin Masset verklaart op dinsdag 24 maart 2015 dat hij overweegt om namens Fortuna Sittard juridische stappen te ondernemen tegen Marco Cammel. Eerder vandaag bleek uit berichtgeving in Dagblad De Limburger dat de Bossche ondernemer zichzelf op zijn LinkedIn-pagina tot interim-directeur had benoemd. Dit buiten medeweten van Fortuna Sittard om.

Het voltallig bestuur en de Raad van Toezicht van Fortuna Sittard nemen afstand van de uitspraken van Marco Cammel in Dagblad De Limburger en op OmroepBrabant.nl. Volgens Martin Masset  is de maat nu vol: “Marco Cammel is al diverse malen schriftelijk verzocht om zijn pogingen te staken om bij de club binnen te geraken en om te stoppen met ons personeel lastig te vallen. Wij overwegen daarom juridische stappen als hij blijft volharden in zijn acties en uitspraken.”

Cookieinstellingen