OCI-Lions wint nipt in Zwartemeer

Foto: OCI Nitrogen-Lions

Zaterdagavond speelde OCI-Lions in de kampioenspoule de uitwedstrijd tegen JMS Hurry-Up. Het werd een spannende wedstrijd in Zwartemeer.

JMS Hurry-Up had bij winst aansluiting kunnen houden bij de top vier en wat meer spanning kunnen terugbrengen in de competitie. Een plek in de top vier is trouwens ook de doelstelling van de club, want die geeft recht aan deelname aan de BeNeLeague-competitie van volgend seizoen.

De messen waren aan Zwartemeerse zijde dus geslepen en dat bleek uit het scoreverloop. Bij rust leidde OCI-Lions met 12-14. Na rust lukte het OCI-Lions niet om verder uit te lopen. JMS kwam terug tot 21-21. Daarna leek Lions wel uit te kunnen lopen naar een prettige voorsprong, maar bij 23-28 stokte de productie. JMS Hurry-Up kwam nog terug tot 27-28.

OCI-Lions behoudt zijn ongeslagen status en de vier punten voorsprong op streekgenoot Bevo. JMS Hurry-Up heeft nu een kloof van drie punten te overbruggen naar de vierde plaats op de ranglijst. De eerste vier plekken worden daar momenteel bezet door de vier ploegen die afgelopen jaar in de BeNeLeague-competitie speelden.

Cookieinstellingen