OCI-Lions lijdt eerste verlies

In de play-offs om het landskampioenschap heeft OCI-Lions zaterdagavond de eerste nederlaag in 13 wedstrijden geleden.

Tegenstander zaterdagavond was Kras/Volendam, dat met Fiqas Aalsmeer en Targos Bevo uit Panningen in een felle strijd is verwikkeld om de tweede plaats in de de finale. OCI-Lions is al zeker van een finaleplaats, want de ploeg van coach Monique Tijsterman morste de eerste 12 wedstrijden geen enkel punt.

Bij rust was de stand gelijk: 13-13. Na rust nam Volendam een kleine voorsprong. OCI-Lions zag vier strafworpen gestopt worden door de Volendamse doelman. Tot 22-22 ging de wedstrijd verder gelijk op, maar daarna sloeg Volendam een gat. OCI-Lions scoorde het laatste kwartier geen enkel doelpunt meer en ging met 22-29 kopje onder.