OCI-Lions op jacht naar de landstitel

Foto: OCI Nitrogen-Lions

OCI-Lions wil uiteraard ook de finalewedstrijden om het landskampioenschap als winnaar afsluiten. Na een aantal jaren steeds net naast de hoofdprijzen te hebben gegrepen maakt de ploeg van coach Monique Tijsterman ditmaal kans op een heuse triple.

Eerst pakte de ploeg het kampioenschap van de BeNeLeague, een competitie tussen de vier beste Belgische en de vier beste Nederlandse eredivisieploegen. Afgelopen Hemelvaartsdag pakte OCI-Lions de eerste Nederlandse hoofdprijs in de vorm van de NHB-beker. Tegenstander Kras/Volendam werd in Almere met 29-25 verslagen.

Op 23 mei is aartsrivaal Kras/Volendam opnieuw de tegenstander, ditmaal in een best-of-three serie om het landskampioenschap. OCI-Lions heeft daarbij thuisvoordeel, wat erop neerkomt dat een eventuele derde wedstrijd in de eigen Fitland XL Topsporthal zal worden gespeeld. De wedstrijd op 23 mei begint om 16:00 uur in de Fitland XL Topsporthal aan de Milaanstraat in Sittard.

Wie deze ongetwijfeld spannende wedstrijd niet wil missen haalt zijn entreekaarten bij één van onderstaande voorverkooppunten. Wees er snel bij want op=op! De entreeprijzen voor deze wedstrijd bedragen 10 euro voor volwassenen en 5 euro voor jeugd t/m 15 jaar en 65+.

  • Beek: Castelijn Fashion & Denim, Markt 71
  • Geleen: Sportshop Schmetz, Rijksweg Centrum 71
  • Sittard: Giant Store Sittard, Paardestraat 6-8
Cookieinstellingen