Jordie Briels tekent bij bij Fortuna Sittard

Foto: Jordie Briels, Fortuna Sittard

Fortuna Sittard en Jordie Briels zijn het onderling eens geworden over de verlenging van zijn contract met één jaar.

Technisch Manager Charly Chudik: “We zijn heel tevreden dat we Jordie voor nog een seizoen hebben kunnen vastleggen. Afgelopen seizoen was hij echt een pechvogel. Op het moment dat hij in goede vorm raakte gooiden blessures roet in het eten. We hopen dat hij in het nieuwe seizoen weer kan aanhaken op het niveau dat hij voor zijn de blessures haalde. Het is onze verwachting dat Jordie één van de dragende spelers gaat worden.”

Jordie Briels over zijn nieuwe contract: “Ik ben heel blij dat ik ook komend seizoen weer de kleuren van Fortuna mag verdedigen. Al hebben we na afgelopen seizoen wel heel wat recht te zetten. Ik wil daarom volgend seizoen echt gaan knallen met mijn teamgenoten.”

Briels maakte zijn debuut voor Fortuna Sittard op 12 augustus 2012 in het competitieduel tegen AGOVV Apeldoorn. Zijn eerste doelpunt in Sittardse dienst scoorde hij op 2 september 2013 in eigen huis tegen Willem II. Briels speelde in seizoen 2014-2015 in totaal 32 wedstrijden voor de hoofdmacht van de Sittardenaren en wist daarin 2 maal het net te vinden. Hij begon zijn voetbalcarrière bij het de amateurs van MMC Weert. Het grootste deel van zijn jeugdopleiding genoot Briels bij Fortuna Sittard. Tussentijds (2009) verkaste hij naar het Belgische KRC Genk om in 2012 weer terug te keren op het oude nest.

Dossier: Fortuna Sittard
Cookieinstellingen