Fortuna Sittard wint met 2-9 in Spaubeek

Het voorlaatste oefenduel van Fortuna Sittard ter voorbereiding op het nieuwe seizoen werd vrijdagavond in en tegen Spaubeek gespeeld.

Bij rust stond het 0-5 voor het team van Peter van Vossen. De eerste helft startte Fortuna Sittard opnieuw met een piepjong elftal rondom Muhammed Mert, tweede goalie Glenn Daniels en Niels Vets.

De vijf doelpunten in de eerste helft kwamen op naam van Mert (2x), Vankan en Vets. De 0-4 was een eigen doelpunt van Spaubeek.

Na rust scoorden Ter Borgh, Loen, Lekesiz (penalty) en Tim Janssen voor Fortuna Sittard. Dullens en Solberg scoorden tegen voor Spaubeek.

Aanstaande zondag 2 augustus sluit Fortuna Sittard op de Open Dag de oefencampagne af in eigen stadion tegen Topklasser Koninklijke HFC. Die wedstrijd is gratis toegankelijk en begint om 16:00 uur.