Fortuna Sittard wint oefenduel tegen VV Sittard

Fortuna Sittard heeft dinsdagavond een oefenduel tegen VV Sittard op het terrein van die club aan de Bradleystraat ruim gewonnen.

De wedstrijd vloeide voort uit de afspraken over het faciliteren van de Fortuna Sittard Academy op de accommodatie van VV Sittard.

Voorafgaand aan de wedstrijd werden de gerenoveerde kleedlokalen officieel opgeleverd.

De Derde Klasser bood in de openingsfase van het duel goed tegenspel. Lars Hutten vond het op een bepaald moment wel goed geweest en tekende in een tijdsbestek van 20 minuten voor vier doelpunten. Mohammed Mert prikte voor de rust nummer vijf binnen. De nieuwe aanwinsten Marco Ospitalieri en Soufian Moro speelden hun eerste minuten in het geel-groen.

Van Vossen stuurde het elftal van de eerste helft compleet naar de douches, en mocht een volledig nieuw elftal de wedstrijd afmaken. Bob van Kan en U19-speler Rocardo Kessels zorgden voor de 0-7 eindstand.