Persbericht Fortuna Sittard over ontslag Van Vossen

Foto: Rik van Mulken

Peter van Vossen maakte merkwaardigerwijs zondagochtend in een programma van Fox Sport zelf bekend dat Fortuna Sittard hem had ontslagen.

Van de kant van de club bleef het vervolgens lange tijd stil. Het duurde tot 16:34 uur voordat Fortuna Sittard een zeer summier persbericht liet uitgaan waarin de club het ontslag van trainer Peter van Vossen bekend werd gemaakt.

Dat persbericht leest u hieronder. Om 17:30 uur geeft de clubleiding op L1 TV een toelichting op het besluit.

Persbericht Fortuna Sittard

Fortuna Sittard beëindigt samenwerking met Peter van Vossen

Het bestuur van Fortuna Sittard heeft gisteren besloten de arbeidsovereenkomst met hoofdtrainer Peter van Vossen met onmiddellijke ingang te beëindigen.

Dit besluit is genomen vanwege de aanhoudende slechte resultaten en het aanhoudende ondermaatse spel van het eerste elftal in thuiswedstrijden, dat nu juist aantrekkelijk zou moeten zijn om zo bestaande sponsoren en supporters te behouden en nieuwe aan te trekken.

Fortuna Sittard hecht eraan haar waardering uit te spreken voor de inzet en betrokkenheid van Peter van Vossen gedurende de afgelopen vijftien maanden. De leiding van Fortuna Sittard beraadt zich op de te nemen stappen met betrekking tot zijn opvolging.

Dossier: Fortuna Sittard
Cookieinstellingen