ForYouTour: fietsen en wandelen voor stichting Lob’Star

Foto: Gerrie Tossings

Op zondag 1 mei 2016 wordt voor de vierde keer het ForYouTour evenement op de wielerbaan in Geleen georganiseerd.

Voor het eerst worden dan niet alleen derny en wielerwedstrijden georganiseer, maar kan er ook worden deelgenomen aan wandeltochten voor jong en oud. Er is keuze uit tochten over drie afstanden: 5, 10 en 15 kilometer. Het vertrek..- en eindpunt is de wielerbaan van Laco Glanerbrook.

Vanaf 2013 doneert het ForYouTour evenement aan goede doelen gericht op kinderen. In 2016. wordt het event georganiseerd voor de stichting Lob’Star in Schinnen. Stichting Lob’Star stelt zich ten doel om kinderen met kanker zowel moreel als financieel te ondersteunen.

Lob’Star doet dit door jaarlijks een vakantieweek te organiseren voor de kinderen en hun gezin, zodat iedereen even de zorgen van alledag kan vergeten, nieuwe energie kan opdoen en contact kan leggen met lotgenoten.

Stichting Lob’Star is een initiatief van mensen geboren onder het sterrenbeeld Kreeft, maar is inmiddels omarmd door allen die zich verbonden voelen met kinderen met kanker en hen daarom ondersteunen.

ForYouTour-organisator Michel van Dijke: “Ik heb een uitstekend team om me heen dat volgend jaar weer voor een mooi programma gaat zorgen. Afgelopen jaren waren onder andere Michael Boogerd, Marc Lotz en Gert Jakobs te gast. Ook gangmakers uit binnen en buitenland gaven acte de presence. We werken er aan om weer een bekende ex-renner en enkele gangmakers te laten komen. Andere onderdelen in het ForYouTour-programma zijn onder meer Open Air Spinning, een Kids Ride en rijden met een Quad”.

» www.foryoutour.nl

foryoutour-620px-breed

Cookieinstellingen