OCI-Lions verliest van HBC Nantes

OCI-Lions speelde zaterdagavond zijn eerste wedstrijd in poule B om de EHF-Cup tegen het Franse HBC Nantes.

Een bijzondere match, want het was voor het eerst in de historie dat een Nederlandse handbalclub een wedstrijd in de poulefase van de EHF-Cup speelde.

Beide ploegen gingen in het eerste deel van de eerste helft tot de stand 9-10 gelijk op. Daarna liep Nantes uit naar een ruststand van 12-16. Na rust kwam Lions terug tot 17-18, maar daarna nam Nantes duidelijk afstand. De achterstand van Lions liep daarbij op tot maximaal 11 doelpunten bij 21-32. De wedstrijd eindigde in 26-33.

De eerstvolgende wedstrijd die OCI-Lions in poule B van de EHC-Cup speelt is de uitwedstrijd tegen Frisch Auf Göppingen op zondag 21 februari aanstaande. In de competitie om het landskampioenschap speelt OCI Lions op woensdag 17 februari uit tegen HV Quintus.