KNVB Straatvoetbaltoernooi Sittard op 4 mei 2016

Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

MVO-partner Ecsplore en gemeentelijk leerbedrijf SPRINT organiseren op woensdag 4 mei wederom het KNVB Straatvoetbaltoernooi.

Dat is een spannend ‘4-tegen-4’-toernooi voor voetballers én niet-voetballers. Wordt jouw team het beste straatvoetbalteam van Nederland? Geef je snel op en ga de uitdaging aan met je vrienden!

Wie, wat, waar en wanneer

Het KNVB Straatvoetbaltoernooi in Sittard-Geleen vndt plaats op het BOSS Park aan de Bachstraat in Sittard(-Oost). Eerder dit jaar vond daar nog de Fortuna Sittard DoeDag plaats. Vind jij het leuk om te voetballen, maak dan een team van minimaal vier en maximaal 6 spelers en laat jullie skills zien!

Het toernooi is bedoeld voor jongens én meisjes. Er wordt gestreden in twee leeftijdscategorieën: D-pupillen (11 t/m 12 jaar) en E-pupillen (8 t/m 10 jaar). Je bent zelf vrij om te bepalen om een mix, jongens- of meisjesteam in te schrijven.

Het toernooi begint omstreeks 10:00 uur en zal afhankelijk van het aantal teams duren tot ongeveer 13:00 uur. Op het moment van spelen moeten de spelers voldoen aan de opgegeven leeftijdsgrens! De KNVB hanteert een marge van 60 dagen tijdens de landelijke finale.

Landelijke finales

De winnaars van de beide categorieën plaatsen zich direct voor de KNVB Straatvoetbal Games 2016 in Rotterdam op zaterdag 25 juni en strijden mee om de landelijke titel: Straatvoetbalkampioen ‘4-tegen-4’!

Schrijf je nu in!

Wil jij deelnemen met een team? Schrijf jouw team dan snel in! Let op: vol = vol! Ga naar www.ikinactie.nl om in te schrijven en/of voor meer informatie. Na inschrijving ontvang je een bevestiging en meer informatie per e-mail.

Cookieinstellingen