ForYouTour brengt 1550 euro bijeen

De vierde editie van de ForYouTour, die zaterdag op de wielerbaan van Geleen werd gehouden, heeft 1550 euro opgebracht voor Lob’Star, de stichting die ernstig zieke kinderen en hun familie steunt door ze op vakantie te laten gaan.

Ondanks het licht regenachtige en wat frisse weer werd deze vierde editie een succes. Er waren voor jong en oude tal van sportieve activiteiten op wielergebied georganiseerd, waaronder een spinning-clinic, een kids-ride en diverse wielerwedstrijden, al dan niet achter een derny of motor. Ook kon er worden gewandeld.

“Ook de ‘De mannen van de Tour van 80’ in het Fitland XL te Sittard was een mooie avond”, aldus organisator Michel van Dijke. “Het waren voor mij persoonlijk twee onvergetelijke dagen. De ontmoeting met wielerhelden Joop Zoetemelk en Johan van der Velde zal me nog lang heugen”. Ook Jan Krekels, Tonny Strouken en Ad Wijnands schoven die avond nog aan. De oud-wielercoryfeeën waren ook tijdens de ForYouTour aanwezig.

De ForYouTour bracht het mooie bedrag van ruim 1500 euro op. “Sport combineren met iets goeds doen voor de samenleving vind ik een gouden formule. In 2017 vieren we ons eerste lustrum en bovendien bestaat het Burgemeester Damenpark dan 85 jaar. Dus ook dan gaan we weer een groots evenement opzetten.”

De getoonde foto’s zijn gemaakt door Ron Verbruggen, Ron Philips en Jean Stassen.

Cookieinstellingen