Fortuna Sittard speelt vrijdag pittig uitduel tegen NAC in Breda

Fortuna Sittard - juli 2016
Fortuna Sittard - juli 2016
Foto: © Guus Queisen

Aanstaande vrijdag kan de selectie van Ben van Dael de borst natmaken. Een avondje NAC was vorig seizoen bepaald geen onverdeeld genoegen.

Fortuna Sittard verloor afgelopen seizoen in Breda kansloos met 5-0. Maar nu staat er wel een totaal ander geelgroen elftal op het veld. Het zal moeilijk worden, maar bij voorbaat kansloos is de club uit Sittard-Geleen natuurlijk niet.

NAC zal gebrand zijn op een overwinning. De titelkandidaat verloor de afgelopen twee duels en staat nu met 3 punten meer dan Fortuna Sittard op de zesde plaats van de ranglijst. Zonder puntenaftrek door de KNVB had Fortuna overigens evenveel punten gehad.

Ben van Dael: “NAC uit is een van de moeilijkste wedstrijden, maar als wij het zelfde kunnen brengen als afgelopen vrijdag dan wil ik het nog wel eens zien”.

De trouwe Fortuna-supporters zullen er alles aan doen om er een leuke avond van te maken. Op dit moment zijn er al ruim 200 kaarten aan de man gebracht aan mensen die hun club in Breda willen aanmoedigen.

Ben van Dael kan vrijdag waarschijnlijk nog niet beschikken over de geblesseerde Stefan Askovski, Roumen en Mailson Lima. Abdelaziz Khalouta is geschorst.

Dossier: Fortuna Sittard
Cookieinstellingen