Ivo Steins en Luuk Hoiting ook komend seizoen bij OCI-Lions

Ivo Steins
Ivo Steins
Foto: OCI-Lions

Cirkelspeler Ivo Steins en doelman Luuk Hoiting tekenen deze week als eerste twee spelers van OCI Nitrogen-Lions hun contract voor het seizoen 2017-2018.

Als respectievelijk aanvoerder en reserve-aanvoerder vinden beide spelers het belangrijk om als eerste hun intentie voor het komende seizoen uit te spreken. Het feit dat beide sleutelspelers bijtekenen al voordat de grote prijzen van dit seizoen verdeeld zijn, zegt veel over hun vertrouwen in de huidige spelersgroep en in Limburg Lions.

Ivo Steins: “OCI-Lions is en blijft mijn club en daarbij geloof ik dat geen enkele andere BeNe-League club kan tippen aan de (trainings-)faciliteiten en het complete programma die hier geboden worden aan spelers.” Voor Luuk Hoiting is ook de mogelijkheid van een goede maatschappelijke carrière in Limburg een belangrijke drijfveer om bij te tekenen bij de regerend Lands- en Bekerkampioen.

Beide spelers hopen met het tekenen van hun nieuwe contract een duidelijk signaal af te geven aan de huidige spelersgroep en potentiële nieuwe spelers om ook voor OCI-Lions te kiezen.

Cookieinstellingen