Fortuna Sittard verliest oefenwedstrijd van De Graafschap

02 aug , 20:35 Sport
stadion fortuna sittard vanuit zuidwesthoek
Fortuna Sittard heeft vanavond in Asselt een vriendschappelijke wedstrijd gespeeld tegen De Graafschap, dat uitkomt in de Keuken Kampioendivisie.
Fortuna ging met een 1-3 achterstand aan de thee: Seuntjens zette De Graafschap in de 9e minuut op voorspong. Acht minuten later was de stand gelijk door een eigen doelpunt van Hillen. in de 40e minuut maakte Hillen zijn eigen doelpunt goed door de 1-2 voor De Graafschap te scoren en twee minuten later bracht Van de Haar de 1-3 op het scorebord.
In de tweede helft ging Fortuna op jacht naar de aansluitingstreffer. Die liet - ondanks enkele goede kansen - tot de 78e minuut op zich wachten: Grujcic bracht uit een vrije trap de 2-3 op het scorebord. De gelijkmaker bleef echter uit en daarmee verliest Fortuna Sittard de laatste oefenwedstrijd in de aanloop naar het nieuwe seizoen,,
Fortuna Sittard begon met de volgende elf aan het duel: Branderhorst, Adewoye, Grujcic (83' Tunjic), Van Ottele (71' Erceg), Peterson, Aïko (geel), Pinto, Mitrovic (36' Robberechts, 46' Halilovic), Rosier (76' Van Ottele), Dijks en Fosso.
Wisselspelers: Koopmans, Halilovic, Hermsen, Schenkhuizen, Robberechts, Erceg, Bayram, Tunjic, Et-Taibi, Ozkul.
Op zondagmiddag 11 augustus begint voor Fortuna Sittard het nieuwe seizoen in de Eredivisie met een competitiewedstrijd tegen Go Ahead Eagles in Deventer.