Atelier Gardeur Broeken Event bij Van Neer Eyckeler

Foto:

Van donderdag 27 maart tot en met koopzondag 30 maart vindt bij Van Neer Eyckeler Damesmode weer het bekende Atelier Gardeur broeken event plaats.

Er is weer een mooi, ruim en zeer volledig aanbod in de Atelier Gardeur broeken, zoals u dat van Van Neer Eyckeler gewend bent. Het vertrouwde 5 pocket model Zuri Shape is er dit seizoen zelfs in 10 verschillende kleuren!
 
U kunt kiezen voor zachte pasteltinten, maar ook voor krachtig kobalt of een sportieve khaki kleur. Nieuw is de Zuri Shape in een gewassen jeans. Deze heeft een moderne, iets stoerdere uitstraling. Uiteraard heeft ook dit model het bekende Shape effect. Door de licht figuur corrigerende werking oogt u een maat slanker!        
Natuurlijk biedt Atelier Gardeur daarnaast het mooie techno doek weer aan. Hiermee bent u altijd modisch en netjes gekleed. Doordat het doek voor de helft uit katoen bestaat, draagt het bovendien erg comfortabel.
Op donderdag 27 maart zal er een pasvorm specialiste aanwezig zijn van Atelier Gardeur. 
Men ziet u graag bij Van Neer Eyckeler, want bij aankoop van een Atelier Gardeur broek ontvangt u bovendien een mooie sjaal cadeau!
Cookieinstellingen