Lancering nieuwe website Limburg Bewaking

Foto:

Met trots lanceert Limburg Bewaking haar nieuwe, gebruiksvriendelijke maar vooral klantgerichte en overzichtelijke website (www.limburgbewaking.nl). 

Limburg Bewaking heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot de leverancier op gebied van veiligheidszorg in Limburg. Met een sterke regionale betrokkenheid, korte lijnen binnen de organisatie en het bieden van kwaliteit met goede service heeft Limburg Bewaking in Limburg inmiddels een ijzersterke positie verworven.
Roy Ramakers, directeur Limburg Bewaking: “Limburg Bewaking biedt  totaaloplossingen op het gebied van hoogwaardige beveiliging & bewakingsdiensten. Hierbij kunt u denken aan objectbewaking, mobiele surveillance, horeca & evenementenbeveiliging, winkelsurveillance, en calamiteitendiensten. Hiernaast zijn wij ijzersterk in het leveren van Ad Hoc diensten. Met ons eigen Quick Response Team zijn wij in staat om overal in Limburg binnen enkele uren ter plekke te zijn. Limburg Bewaking is een handelsnaam van Risicobesef een bedrijf met ruim 20 jaar ervaring binnen de beveiligingsbranche. Wij zijn een transparante organisatie met korte lijnen en goed opgeleid personeel welke veelal afkomstig is van defensie of overheidsdiensten. Om alle mogelijkheden goed te kunnen presenteren bieden wij een overzichtelijke site welke voor de bezoeker een stuk eenvoudiger is geworden.”
Gelijktijdig met het vernieuwen van de website heeft Limburg Bewaking haar huisstijl volledig onder handen genomen. Voor een extra frisse en nog zakelijkere uitstraling, hebben het logo en kleurstellingen een metamorfose ondergaan. De leeuw straalt gezag en overwicht uit en doet tegelijkertijd denken aan Limburg. 
Met de nieuwe website wil Limburg Bewaking zoveel mogelijk voldoen aan de wensen van de verschillende klantgroepen. Het interactief uitwisselen van informatie gebeurt door gebruik van social media, zoals Facebook, Twitter en LinkedIn.
Cookieinstellingen